Find dit yndlingssted i Danmark

Rundt omkring i Danmark er der masser af muligheder for at finde et sted, hvor I kan tage på et lækkert spaophold. Som oftest er det på et hotel, men det kan også være højskoler, institutioner og campingpladser, der tilbyder spaophold, så der er masser af muligheder afhængigt af jeres muligheder både med hensyn til transport, varighed og økonomi.

Hvad vil I gå efter, når I skal vælge et sted til jeres spaophold? Skal det være et sted, der ligger smukt i naturen, et hotel i en hyggelig provinsby, eller vil I nyde metropolens liv ved siden af spaopholdet og for eksempel finde et sted i København eller en af de store provinsbyer? Muligheder er legio, og det er blot om at komme i gang med at udforske de mange forskellige steder, der har spaophold på listen af tilbud til danskere med lyst til velvære.

Naturen kalder

For mange er det naturen, der kalder, når spaopholdet vælges. Mange steder ligger smukt i naturen. Er I til den kuperede, skovklædte natur omkring Vejle, er der muligheder her, og der er masser af strandhoteller rundt omkring i landet, der byder på lækre spaophold. Hvad med at kombinere spaopholdet med kulturelle oplevelser i Skagen, hvor I kan studere skagensmalernes værker samtidig med, at kroppen får sit?

På Fyn er der flere muligheder, og her er der også mange muligheder for at kombinere et  Spaophold i Danmark med kulturelle oplevelser. Besøg for eksempel keramikmuseet Clay i Middelfart, hvis I vælger et ophold på Kongebrogården, som ligger tæt på, eller giv jer selv udfordringer med brovandring på den gamle Lillebæltsbro, hvis I mere er til fysiske udfoldelser end museumsbesøg.

Fyn er i det hele taget et eldorado for kulturelle besøg. Er I til malerkunst, er der fantastiske kunstmuseer både i Faaborg og Kerteminde. Førstnævnte hylder de fynske bondemalere i særlig grad, og museet i Kerteminde er helliget naturmaleren Johannes Larsen, der blev berømt for sine fuglebilleder.

Storbyens fristelser

Er det byens lys, der kalder, er der muligheder både i og umiddelbart udenfor København. Så kan spaopholdet kombineres med slentreture gennem byen, og I kan nyde byens parker, der har deres charme gennem alle årstider. Bella Sky er for eksempel en mulighed: Det arkitektonisk meget flotte hotel ligger i byens periferi på Amager, så her kan I kombinere hotellets luksus med såvel byture – metroen går lige ved siden af, så det er nemt at komme til centrum – som vandreture i den smukke natur på Amager.

Tjek mulighederne ud og find det spaophold, der netop passer til jeres ønsker og behov.

Overnat rundt om i Danmark